Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Informatieveiligheid: iedere omgeving heeft een eigen sleutel tot succes.…en daarom is onze kracht het leveren van maatwerk dat past bij uw omgeving!

Milana is een gespecialiseerde consultancy organisatie. Onze consultants zijn professionals binnen een diversiteit aan vakgebieden, maar altijd met een focus op informatieveiligheid. Wij werken autonoom en hebben geen vaste leveranciers waaraan wij verbonden zijn, dit zorgt ervoor dat wij objectief en integer onze rol kunnen vervullen. Onze kennis wordt naast praktijkervaring, branche ervaring en gewoon logisch nadenken gevoed door cursus, training en opleiding. Onze consultants zijn dan ook stuk voor stuk gecertificeerd op een diversiteit aan vakgebieden, of dit nu privacy, audit, informatiebeveiliging, projectmanagement, test of beheer gerelateerd is. Van strategisch tot operationeel niveau, onze consultants kennen het klappen van de zweep.

Heeft u een specifiek vraagstuk? Of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen over wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen?

Milana zorgt ervoor dat informatie veilig is en blijft.

error: Content is protected !!
Share This