Selecteer een pagina

Awareness 

training

“Heeft u de juiste bril op om de gevaren en risico’s op het gebied van informatieveiligheid en privacy te zien voor uw organisatie? “

Awareness trainingen: inzicht in een veranderende digitale wereld!

Milana | Awareness Trainingen geven inzicht in de veranderende digitale wereld en de risico’s die dit met zich meebrengt. Techniek ontwikkeld zich snel, digitale veiligheid en privacy zijn straks topprioriteit binnen iedere organisatie, groot of klein. Inzicht in deze wereld wordt daarmee steeds belangrijker. Hackers worden slimmer en werken sneller. Milana kan u helpen om meer bewustzijn te creëren: Hoe denkt een hacker? Hoe gaat een hacker te werk? Welke mogelijkheden zijn er om de beveiliging aan te scherpen en hoe kan ik dat het beste aanpakken? Stuk voor stuk boeiende vragen, maar antwoorden zijn veelal morgen alweer achterhaald……Wist u dat hackers veelvuldig gebruik maken van u en uw eigen medewerkers? Het is namelijk sneller en eenvoudiger om een simpel opgezette en nagemaakte mail te versturen waarin je iemand bijvoorbeeld om inloggegevens vraagt, dan om een gebruikersnaam te moeten raden of zoeken en zo een wachtwoord te kraken.

Hackers kiezen vaak de makkelijkste weg… “het zijn soms net mensen”!

De meeste ‘security breaches‘ zijn te wijten aan menselijk handelen. Hoeveel mensen kent u die zich bewust zijn van digitale gevaren? Wie heeft er niet eens uit nieuwsgierigheid toch dat linkje in de mail aangeklikt? Of even een bijlage geopend bij een factuur, waardoor nu alle bestanden vergrendeld zijn?

Samen langs de uitdagingen in deze digitale wereld

Milana neemt u en uw collega’s graag mee op een reis langs de uitdagingen in deze continue veranderende digitale wereld. Natuurlijk doen we dit ook graag als voorlichting op scholen (MBO, HBO en WO). We leggen uit welke gevaren er zijn en hoe deze veelal te herkennen zijn. Onze aanpak kenmerkt zich door pragmatiek, veelzeggende en veel voorkomende voorbeelden en zelfs een sprankelende live-demo sessies: “Hackers in action“! Interessante vraagstukken, bij voorkeur uit de zaal, worden beantwoord. We hebben interessante filmpjes bij ons of we sturen naar deelnemers van deze sessie mails met uitnodigingen voor een etentje met de president van de VS in het Witte Huis. Het kan allemaal…..gegarandeerd boeiende sessies waarover nog lang zal worden nagepraat en waarin – niet onbelangrijk – elke deelnemer zich steeds bewuster waant in de digitale wereld! Neem contact op voor informatie over de Milana | Awareness trainingen.

error: Content is protected !!
Share This